Zwanger door MAP heen..

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Anonymous (niet meer actief)
Zwanger door MAP heen..

Hoi lieve lieve lieve dames, ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Noëlle en ik ben 17 jaar jong. Ik heb al eerder een relatie gehad van 2 jaar en toen werd ik ook zwanger (ik was toen 15) en had besloten om een abortus te plegen.. Waar ik nog elke dag spijt van heb. Maar goed, ik en mijn ex zijn nu uit elkaar maar nogsteeds goede vrienden, en hebben zo af en toe in een dronken bui wel eens seks, en de laatste keer was dat zonder condoom, waardoor ik binnen 37 uur een MORNING AFTER PIL in heb genomen. Helaas werd ik niet ongesteld deze maand, en ik dacht dat dat door de MAP kwam. Ik had de laatste tijd wel buikpijn en maakte me toch een beetje zorgen, waardoor ik vandaag een zwangerschapstest gedaan heb, en helaas positief... Ik heb het tegen mijn ex gezegt en we gaan vanavond praten, maar ik word helemaal gek, ik wil echt niet nog een abortus, maar een kindje op mn 18 zit ik nou ook niet op te wachten. Ik schrijf dit om het van me af te schrijven, en ik wacht de reacties af. Een hele dikke knuffel van mij.

Onbekendx

Lastig wijffie..

Ik ben nu zelf ook 6 weken zwanger en ik ben 19 jaar. Toch kan ik me goed verplaatsen in jou, alleen kan ik niet mee praten over abortus. Ik ben daar zo op tegen. Ik woon op mezelf samen met mn vaste vriend.

Waarom overleg je het niet met je moeder? Woon je nog bij je ouders?

Mayla (niet meer actief)

Abortus wat je zegt zal ik zelf ook nooit doen en er zijn misvhien nog wel andere oplossingen denk aan dat jou moeder of een ander naaste jou kan helpen ik wens je heel veel succes en je weet het zelf t beste wat voor 't kindje en jou de beste oplossing zal zijn (adoptie?)