14, Zwanger met twins??

6 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Anonymous (niet meer actief)
14, Zwanger met twins??

Hoi. Ik ben Hailey. Ik ben 14 jaar oud. Ik ben momenteel 12 weken zwanger van een tweeling maar ik heb totaal geen ervaring met tweelingen!! Ja ik ben zelf een tweeling maar daar heb ik nu niet veel aan. Hoe moet ik het mijn vriendinnen vertellen?? Alleen mijn allerbeste vriendin weet het en was samen met mijn ouders mee naar de eerste echo. Iedereen denkt dat ik gewoon ben aangekomen. Wat nu?!

Onbekendx (niet meer actief)

Ja je kan er moeilijk om heen draaien.. ik zou t voorzichtig tegen ze vertellen, als je het ze niet vertelt, krijgen ze vanzelf wel het idee dat je zwanger bent. Hoe staat je moeder hierin?

Haileytje_Schip... (niet meer actief)

Mijn moeder accepteerd het goed. Eerst was het een schok voor ons allen....

Onbekendx (niet meer actief)

Das wel fijn

pechvogel (niet meer actief)

Ik heb het zelf voorzichtig eerst aan mijn beste vrienden verteld en heb het daarna met 12 weken aan mijn klasgenoten verteld(ik zit in 4havo). Ik heb me van te voren voorbereid en heb het toen voor de klas verteld. Wel even spannend, maar ik kreeg wel erg positieve reacties. Zelf vertellen is wel de beste manier om bv. geroddel te voorkomen. En dan houd iedereen in ieder geval rekening met je, lucht best op Wink

b.f (niet meer actief)

Ik heb eerst met een klein groepje vrienden afgesproken. In dat groepje zaten de vrienden waar ik het meest mee om ging. Een paar dagen later heb ik het tegen mijn mentor van school verteld. Samen met haar heb ik het aan mijn klas verteld. Iedereen reageerde geschrokken. Maar daarna reageerde iedereen super lief. En ze wouden mij overal mee helpen. Dus het komt vast goed allemaal!