Bakerpraatjes: wat klopt en wat is onzin over zwangerschapskwaaltjes?

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Anonymous (niet meer actief)
Bakerpraatjes: wat klopt en wat is onzin over zwangerschapskwaaltjes?

Welke kwaaltjes heb jij tijdens je zwangerschap? En wellke tips krijg je allemaal te horen? Kloppen ze ook? Of zijn het vaak bakerpraatjes?

Anonymous (niet meer actief)

Haha, ik kwam zojuist op een site met een hele lijst bakerpraatjes! En een heleboel die ik nog nooit eerder gehoord heb. Sommigen zijn ook erg lachwekkend, dus ik vond het erg leuk om ze te lezen! Zoals ze op de site ook al zeggen moeten de meeste van die bakerpraatjes niet serieus genomen worden, en ik moet zeggen dat ik er ook niks van geloofde:P Maar het was wel het lezen waard, haha! Dus het is zeker een aanrader om te lezen:

http://www.kindjeopkomst.nl/zwanger/de-leukste-bakerpraatjes.htm

Anonymous (niet meer actief)

heey,

ik vind dat het dingen zijn wat zou kunnen. ik heb met mn 1e zwangerschap helemaal niets aan symptomen gehad maar wel een mooie ronde buik en ik ben tijdens mijn zwangerschap de hele tijd ongesteld geweest elke maand weer. dus wat de artsen zeggen je kunt niet ongesteld worden/zijn tijdens je zwangerschap......dat wil dus ook echt wel,
met mn jongste werd ik heel kortademig(waaruit bleek dat ik erfelijk belast ben met astma) en had steeds ontzettend veel zin in chocobattons en een mooie ronde buik.
beide zijn jongens geworden. na mn laatste bevalling is mn astma minder geworden en heb 3 jaar mn medicatie niet nodig gehad.
nu ben ik opnieuw zwanger en ik ben daar achter gekomen omdat ik steeds heel moe ben en weer last van mn astma heb en zodanig erg dat zonder medicatie het niet te doen is. dus na 3 jaar zonder medicatie nu weer met medicatie helaas. en ik kwam erachter omdat ik zin in aardbeien milkshake heb steeds en zachte groningse metworst en ik heb gigantische eetbuien