Bewust jong moeder worden.

6 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Anonymous (niet meer actief)
Bewust jong moeder worden.

Hoooi!

Ik heb een vraag... Zelf ben ik nog geen moeder, maar zou ik er wel graag 1 willen worden.
Ik zou het op korte termijn heel graag worden maar ook twijfel ik wel of ik het juiste doe? We hebben een appartement met alleen een slaapkamer voor ons.. en tis hier niet super groot maar als het moet zou het kunnen. ik ben 20 enals het eventueel nu zou gebeuren zal ik 21 zijn niet dat het veel verschil maakt maarja ben nu al bang voor het commentaar van de familie van me vriend. en aangezien mijn familie 100 km verderop woont heb ik doordeweeks alleen maar zijn familie.

ik vraag me af of hier ook bewust jonge moeders zijn van ong mijn leeftijd of jonger en hoe jullie die problemen hebben opgepakt?

Anonymous (niet meer actief)

Hoi, alleen jijzelf kan bepalen of je het juiste doet. Als je werkt en geld heb en je samen met je vriend rond kan komen dan zou je er voor kunnen gaan. Ik ben zelf 18 en onbewust moeder. Ik ben er nu erg blij mee en erg trots op mijn dochter maar als het niet perongeluk gebeurd was had ik zeker nog een tijdje gewacht. Want het is best heftig om een kindje te krijgen en ook erg druk. Er komt nogal veel bij kijken.

Blonde (niet meer actief)

Dat moet je zelf bepalen Smile niemand ken jouw vertellen dat het wel of niet ken

Jij bepaalt

Anonymous (niet meer actief)

Bedankt voor jullie reacties! Ik onderdruk de gevoelens op dit moment een beetje. Omdat het gewoon idd heel veel gaat worden ik ben er bewust van dat het niet zomaar iets is.

Anonymous (niet meer actief)

Ik zou eerst even naar je situatie kijken.
Red je het financieel wij hebben nog een redelijk goedkope kinderwagen gloednieuw 200 euro gekocht via babyentiener.nl
Je kan natuurlijk voor bepaalde dingen op marktplaats kijken.
Ga je borstvoeding geven of nutrilon en luiers kosten ook aardig wat. En nieuwe kleding.
Qua huis een 2 kamer appartement is ideaal hoor voor een tijdje. Wij hebben ook een 2 kamer woning met aparte douchen en toilet en voor en achtertuin met een schuur! Baby komt gewoon bij ons op de kamer en als ze geboren is over 1 a 2 jaar willen we gaan kijken voor een grotere woning. Zoiezo het eerste jaar kan de baby echt wel bij mama en papa in een eigen bedje en als je via ikea kijkt kan je alles klein en practisch indelen.

Maak even een lijstje voor wat je moet halen. En ga terwijl je zwanger wilt worden gelijk sparen. Als een baby er is kan je niet meer zeggen oh deze week hebben we even geen geld meer. Altijd een achter handje houden is handig.

Verder is het echt wel te doen hoor Biggrin
En wat betreft beslissing of je een baby wilt of niet. Ons werd het afgeraden! Wij hebben met elkaar goed even aan tafel gezeten en we wilden het zo graag en hebben het gewoon gedaan. Ik kreeg helaas een miskraam maar anders had ik ook 21 geweest als ik zou bevallen van ons eerste. Nu 22! Je beslist inderdaad zelf. Als jullie er beide achter staan gewoon doen.

DreamBaby
afbeelding van DreamBaby

Ik ben er zelf 22 jaar maar ook nog niet zwanger maar wil het wel heel graag!
Ik vind mezelf niet té jong om zwanger te worden maar andere mensen kunnen dat misschien wel vinden.
Maar ik wil bewust wel jong moeder worden.