DEEL 1 ; Een miskraam, hoe ga je daarmee om?

1 bericht / 0 nieuw
Anonymous (niet meer actief)
DEEL 1 ; Een miskraam, hoe ga je daarmee om?

Hoi,

Ik houd me graag anoniem maar wil dit verhaal kwijt. Ik heb er lang over nagedacht hoe ik dit kan opschrijven en of ik het wil maar nu ga ik het toch doen.

Ik zat op de middelbare school en voelde mezelf al een tijdje niet lekker. Ik had last van opgezette buiken en ik was vaak misselijk. Ik was snel moe bij gym en humeurig. Ik snapte niks van mezelf.
Toen kwam de rekenles, ik moest opeens spugen. Ik ben de klas uitgerend en haalde het nog net bij de wc. Een vriendin liep mij achterna, en ik kon opeens alleen maar huilen. Ik voelde me zo beroerd. Toen kwam mijn vriendin met de verlossende vraag;

Meid, kan het zijn dat je zwanger bent? Ik schrok! Ik dacht, ik slik de pil toch dat kan toch helemaal niet. Wij naar de Etos toe, en we zijn de rekenles niet meer in geweest. En ja hoor, de test was positief. De grond zakte onder mijn voeten vandaan. Ik weet nog als de dag van gisteren dat ik daarna huilend op het schoolplein mijn ex-vriend opbelde. Hij schrok zich ook rot.

Twee dagen daarna zijn mijn ex-vriend en ik naar de huisarts gegaan. We hadden een goed gesprek maar wisten we niet of we ons meisje (wat we toen nog niet wisten) wouden houden of niet. Het was een emotionele achtbaan waar ik op dat moment instond. Na de afspraak met de huisarts zijn we naar de stad gegaan en hebben we voor het gevoel haar eerste rompertje gekocht. Er was een verwijzing naar de gynaecoloog gemaakt.

De rest volgt....

p.s. Voor een kleine prijs heb ik een tas vol babykleding staan, onder andere voor meisjes op het forum aangeboden!