Jong moeder, hoe doen jullie het ?

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Anonymous (niet meer actief)
Jong moeder, hoe doen jullie het ?

Hallo meiden !
Ik ben nu 12 weken zwanger en ik ben 20 jaar jong.

Ik woon nog thuis maar ik en mijn vriend willen graag een eigen huisje , al is het maar klein... alleen krijg je heel moeilijk iets als je geen vast contract heb
Hoe hebben de andere jonge mama's dit gedaan???

Groetjes !!

Naomi1606 (niet meer actief)

Ik ben 18 jaar en heb een zoontje van bijna 9 maanden. Ik en mijn vriend hebben er bewust voor gekozen te wachten totdat we klaar zijn met onze opleidingen etc. voordat we naar een eigen huis gaan zoeken. Wel hebben we ons al ingeschreven bij de woningbouw vereniging. Hoe langer je daar ingeschreven staat, hoe meer kans je hebt namelijk. Je kan ook eventueel een afspraak bij de bank maken om samen met hun te kijken wat jullie mogelijkheden zijn.

Succes!

Anonymous (niet meer actief)

Hi meis.
Ik ben 22 en mijn kleine is anderhalf jaar oud. Ook ik was op mijn 20ste zwanger. Ik ging nog naar school en had een bijbaantje. Wij woonde al wel samen in een studio. Wij huurde dus particulier. Toen onze kleine 3 maanden was zijn we verhuist naar een flat woning. Heel erg ruim gelukkig. Beide habben we geen vaste baan en met sociale huur doen ze daar echt niet moeilijk over. Het is alleen moeilijk een woning te vinden. Ik weer niet in welke stad je woont ?

Mocht je meer vragen hebben mag je me altijd een berichtje sturen.

Xxxx