Wat vind je van jouw kraamverzorgende?

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Anonymous (niet meer actief)
Wat vind je van jouw kraamverzorgende?

Klikte het goed met jouw kraamverzorgende? Gaf ze goeie tips? Of was je blij toen ze weer weg was? Wat zijn jouw ervaringen?

Anonymous (niet meer actief)

ik heb met allebei de bevallingen een andere kraamverzorgende. maar beide waren echt een schat van een meiden. ze hielpen me erg goed en soms deden ze iets meer dan wat ze mochten. ze waren heel vriendelijk. ik vond het echt heel jammer dat ze weg moesten. en het enige advies watik kreeg was het aanleggen aan de borst en hoe het fijnste neerleggen was zonder dat de tepels kapot gingen. nou echt top. door hun had ik alleen last van de stuwing maar niet van mn tepels.

Anonymous (niet meer actief)

Ik vond mij kraamverzorgster helemaal niet leuk. Het kwam denk ik omdat zij op mn lip zat. We woonde in een studio dus ik had helemaal geen rust. Ik was altijd blij als de 2 uurtjes voorbij waren..

xBabyboox (niet meer actief)

Ik had een leuke kraamverzorgster.
ze was jonger dan mij 21.
Doordat mijn zoontje zo'n 2 maanden in het ziekenhuis had gelegen heb ik hier mijn nodige kennis en ervaring opgedaan over hoe ik mijn zoontje kon wassen en alles en ik was zo zelfstandig. ze heeft dus niet zo heel veel voor mij kunnen betekenen. voor mij en haar was het gewoon rusten en praten, ze hoefde nik's te doen.
Hahaha.