Gezocht: enthousiaste blogsters

Foto van blogster gezocht voor Tienermoeders.nl
12-12-2018

Voor deze website zijn wij op zoek naar enthousiaste blogsters.

Iets voor jou?

Ben je jong (aanstaande) moeder en vind je het leuk om jouw belevenissen/ervaringen te delen? En om andere moeders te helpen met situaties waar je als jonge moeder zoal tegenaan loopt? Dan is bloggen misschien iets voor jou. Je kunt over allerlei onderwerpen bloggen, de keuze is aan jou. Als blogster schrijf je wekelijks of tweewekelijks een stukje tekst over jouw belevenissen op onze website. Je stuurt op een vaste dag jouw blog via de mail naar ons en wij plaatsen het op de website. Je krijgt een eigen pagina met jouw zelfgekozen profielfoto erop. Op deze pagina worden jouw blogs geplaatst.

Reacties

Lezers kunnen ook reageren op jouw blogs. Dit kunnen ze doen via het forum. Op die manier kun je ook in contact komen met andere moeders, wat natuurlijk heel leuk kan zijn.

Voor langere tijd

We willen graag continuïteit op de site. We zoeken daarom blogsters die voor langere tijd blogs plaatsen. Het is dus belangrijk om eerst even goed te kijken wat haalbaar voor je is.

Aanmelden

Ben je jong moeder, hou je van schrijven en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en in contact te komen met andere moeders? Meld je dan aan. Om te kijken of jouw blog en de stijl van Tienermoeders.nl bij elkaar passen, ontvangen we vooraf graag een voorbeeld blog van jou. Als dit een goede match is, dan gaan we graag een samenwerking met je aan. Wil je je aanmelden of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via e-mailadres tienermoeders@fiom.nl.

Meld je aan