Oproep: Jonge moeder gezocht voor een korte film

24-08-2015

Wie: Ben je een jonge moeder (tussen de 16 en 23 jaar oud) en wil je je verhaal vertellen in een korte film? Lees dan verder!

Waarom: Op scholen wordt voorlichting gegeven over veilig vrijen, tienerzwangerschap en tienerouderschap. Wil je andere jongeren beter laten begrijpen hoe het is om tienermoeder te zijn? Werk dan mee aan de film! De film wordt gebruikt om voorlichting op scholen te geven. Het wordt onderdeel van het lespakket ‘Lang Leve de Liefde’ voor de derde en vierde klas (15-16 jaar) van de middelbare school. De film wordt ook op de jongeren website sense.info geplaatst.

Wat: We maken een korte film waarin je vertelt hoe het is om jonge moeder te zijn, hoe je leven is veranderd en hoe je omgeving (ouders, vrienden, school) hiermee is omgegaan. Wat is leuk en wat is moeilijk?

We zouden het leuk vinden als ook jonge moeders met een Antilliaanse of Surinaamse achtergrond op deze oproep reageren.

Wanneer: De film wordt gemaakt in september 2015 door Saskia Flipsen, een professionele filmmaakster.

Contact: Interesse? Mail dan liefst vandaag nog je naam, leeftijd en kort iets over je ervaring als jonge moeder naar info@langlevedeliefde.nl

Voor eventuele vragen kun je ons ook bereiken via telefoonnummer 020-6262669 (vraag naar een medewerker Lang Leve de Liefde).