Waarschuwing!

29-03-2017

Beste leden en andere bezoekers van tienermoeders.nl,

We hebben onlangs vervelende ervaringen gehad met een persoon die meiden benaderd met onethische en rare vragen over onder andere het uitvoeren van lijfstraffen bij kinderen. We hebben ook verscheidene klachten van tienermoeders ontvangen hierover. Wij van tienermoeders.nl willen absoluut niet dat deze website een platform is voor dit soort vragen en verzoeken. We hebben daarom ook deze persoon gewaarschuwd en uiteindelijk verwijderd. We hebben hierover contact gehad met de politie om ons te laten informeren en zij benadrukten dat we dit soort personen moeten verwijderen.

We kunnen helaas niet voorkomen dat dit soort mensen op onze site komen.

We willen iedereen waarschuwen om zorgvuldig te overwegen of je jouw persoonlijke gegevens wilt geven. Denk hierbij aan emailadres en telefoonnummer. Probeer goed te achterhalen wie je tegenover je hebt in bijvoorbeeld de chat of via het forum op de site. Dit is ook op aanraden van de politie.

Als je toch benaderd wordt door iemand met soortgelijke ongepaste vragen of verzoeken, mail ons dan gelijk op tienermoeders@fiom.nl.

Groeten,

De beheerders van tienermoeders.nl