Vacatures en stages

Stages

Door haar gewijzigd takenpakket heeft Fiom helaas geen stageplekken meer beschikbaar voor de opleidingen Social Work/MWD. Wil je wel graag bij een organisatie die met tienermoeders werkt stage lopen? Kijk dan bij Hulp in de buurt.

Voor leerlingen en studenten

Onze beleidsmedewerkers en hulpverleners hebben helaas beperkte tijd voor de vele verzoeken die wij dagelijks van studenten/leerlingen ontvangen. Ben je op zoek naar meer informatie over onze onderwerpen? Kijk eens onder het kopje informatie op deze website of ga naar de kenniscollectie jong ouderschap op de website van Fiom.

Op zoek naar een afstudeeropdracht? Fiom heeft beperkte mogelijkheden voor studenten om een afstudeeronderzoek uit te voeren. Voor Fiom is het belangrijk dat het begeleiden van deze opdrachten een meerwaarde heeft voor de organisatie.

Op dit moment hebben we geen concrete opdrachten.

Zelf een idee voor een onderzoeksvoorstel? Het voorstel moet voldoende specifiek zijn en wordt getoetst aan onze behoeften. Stuur je voorstel mét duidelijke en concreet uitgewerkte onderzoeksvraag, motivatie en CV aan info@fiom.nl t.a.v. Janneke Maas.

Vacatures

Tienermoeders.nl biedt zelf geen vacatures. Kijk bij Fiom voor actuele vacatures.